En lille fiks UHF øresnegls modtager.Den modtager på UHF 400 - 470 Mhz op til 100 frekvenser kan være lagt ind med eller uden CTCSS tone, det hele klares fra en computer, når man får den er de 8 PMR kanaler lagt ind, har testet den på PMR og den kan uden problem høre en PMR radio på 100 m og det til trods for at antennen er indbygget, man lader den op via en USB port, ledning samt lader følger med og prisen er 3 stk hundemand ved Midtkom i Viborg. Styre programmet og tilhørende kabel koster 2 stk hundemand, i forhold til sneglen lidt dyr måske.Hvad kan man så bruge sådan en fyr til, ja jeg har en PMR radio i bordmodel med mikrofon indgang og VOX, et lille kabel mellem højtaler udgangen på ens amatør radio og denne bordmodel så sender den alt ud på en PMR kanal når der bliver sagt noget, og her er øresneglen langt bedre end en alm. PMR radio fordi nu er det kun mig der kan høre hvad der sker og de andre ude i haven bliver ikke træt af at høre på åndsvag amatørradio snak.


Det er OZ5DIZ


Den sender selv beacon ud, den er fill in digi og den viser al trafik på displayet.


Tilslutninger fra oven GPS, computer og radio. Alle indstillinger klares via computer og startes UI-View kommer alle stationer på kortet, det er bare smart.
Man kan bruge den i sin bil som tracker eller der hjemme som modem til UI-View, den kan tilsluttes en vejr station uden pc imellem og den kan være digipeater


Det er så fuglereden indvendig, kassen kunne godt have været mindre, men det er genbrug fra et skrottet projekt.