AGW Packet Engiene

AGWPE er endenlig ikke noget program, men et driver software for amatør modems og pc-lydkort, når man skal have AGWPE installeret må man downloade fra http://www.elcom.gr/sv2agw filen AGW Packet Engine.ZIP og filen DRIVER.ZIP, put de to ZIP filer i den mappe du ønsker at have AGWPE liggende i, og nu er det bare at unzippe de to ZIP filer, nu sker der det at der kommer en masse filer, pluds nogle flere ZIP filer, de skal også unzippes, og tro det eller ej der kommer flere ZIP filer, de skal også unzippes, ganske simpel alle ZIP filer skal være unzippet.
Nu kan man lave en genvej til AGW Packet Engiene.EXE og er nu klar til at få AGWPE indstillet, efter opstart kommer en banner midt på skærmen, som igen forsvinder igen, kik nu nede ved uret nederst til højre på skærmen og højre klik på ikonet med de to tårne.


I denne menu vælg " Properties "


Når det er første gang man starter er der ingen Port defineret, tryk på " New Port "


Nu kan man vælge modem type, Baudrate over til modemet, hvilken Com Port det sidder på, de andre indstillinger lader man være som her.


Skift til dette fane blad, og indgiv hvor hurtig modemet skal sende til radioen, det andet lader man normalt være som det er.


I menuen ved uret vælg " TCPIP Over Radio Setup " ruden skal gerne se sådan ud.
Når alt er indstillet Højre klik på ikonet ved uret igen og luk AGWPE, start op igen, og nu skulle ens modem gerne blive vækket så det køre, og der skal gerne komme et lille modem ikon ved siden af AGWPE ikonet, modtager man Packet signaler på radioen, skal den lille grøne lampe i modem ikonet lyse op, så skulle alt være iorden, og det er nu mulig at start et program der under støtter AGWPE, f.k.s. UI-View - AGW-Tracker - WinPack - mm.

Hvis det er UI-View gå ind under SETUP, COM SETUP, under Host Mode vælg ganske enkelt AGWPE, også køre vi igen..

Skulle det mod forventning ikke på denne måde virke, så prøv lidt forskelligt f.k.s. hvis ens modem ikke er i listen, prøv med noget der ligner, der sker ikke noget ved at prøve lidt forskelligt, lige med et er der hul igennem, også selv om man måske har valgt et lidt mystisk modem..
Tilbage